Goede Week en Pasen

Nieuws voor de vier parochies
Ook in de maand maart kunnen de erediensten (behalve uitvaartdiensten tot 50 personen) slechts plaats vinden met 15 personen plus kinderen. Wat er vanaf 1 april mogelijk wordt is nog niet helemaal duidelijk en zal pas definitief op 26 maart worden beslist. Daarom hebben we een schema opgesteld waardoor binnen onze parochies van Sint-Katelijne-Waver alle diensten van de Goede Week driemaal worden gevierd.

Voor de diensten in de kerk van Sint-Augustinus Elzestraat wordt gereserveerd bij Heidi Maes(0496 73 87 30). Voor de diensten in de kerken  van Sint-Catharina en O.-L.-Vrouw kan men reserveren bij pastoor Karl Abts (0478 44 46 57). Ook in de kerken zelf kan men zich laten inschrijven.

VOORAVOND PALMZONDAG (Zaterdag 27 maart)
17:45 Palmwijding en eucharistie in O.-L.-Vrouw
19:00 Palmwijding en eucharistie in Sint-Augustinus
19:00 Palmwijding en eucharistie in Sint-Catharina

WITTE DONDERDAG (Donderdag 1 april)
18:30 Viering van het Laatste Avondmaal in Sint-Catharina
19:00 Viering van het laatste avondmaal in Sint-Augustinus
20:00 Viering van het laatste Avondmaal in O.-L.-Vrouw

GOEDE VRIJDAG (Vrijdag 2 april)
18:30 Herdenkingsdienst van Jezus’ lijden en dood in Sint-Catharina
19:00 Herdenkingsdienst van Jezus’ lijden en dood in Sint-Augustinus
20:00 Herdenkingsdienst van Jezus’ lijden en dood in O.-L.-Vrouw

STILLE ZATERDAG (Zaterdag 3 april)
18:30 Plechtige Paaswake in Sint-Catharina
19:00 Plechtige Paaswake in Sint-Augustinus
20:30 Plechtige Paaswake in O.-L.-Vrouw

NOTA BENE
Voor de eucharistievieringen van Palmzondag (28 maart) en Paaszondag (4 april) volgen we de gebruikelijke uren van in het weekend. Zie hiervoor de info bij de afzonderlijke parochies. De kans is groot dat we, om op Paaszondag 50 mensen te kunnen toelaten, de hoogmis van 11:00 in de Pastorietuin laten doorgaan. Voor alle plotse veranderingen, ga naar deze website.