Kerken open voor persoonlijk gebed

Zolang er geen eucharistie gevierd kan worden in gemeenschap, proberen wij onze kerken geregeld open te zetten voor gelovigen die willen langs komen voor een persoonlijk gebed, om een kaarsje aan te steken.

Sint-Catharina

• De Sint-Catharinakerk zal open zijn op zaterdagen van 14:00 tot 17:00.
  • Op zondag 22 november, vlak voor de feestdag van de patroonheilige, zal er aanbidding van het heilig sacrament mogelijk zijn van 11:00 tot 15:00.
  • Op woensdag 25 november, de feestdag van de heilige Catharina, zal de kerk ook open zijn van 14:00 tot 17:00.

O.-L.-Vrouw-Waver

• In O.-L.-Vrouw-Waver is alvast de kerk alle dagen open vanaf 9:00 tot 17:00 tot aan de glazen deur. Dit wil zeggen dat men bij het Mariabeeld kan komen bidden of er een kaarsje aansteken bij een gebedsintentie.
  • Op zondagnamiddagen tussen 14:00 en 17:00 is de kerk helemaal open.
  • Op 15 november zal heel de kerk open zijn vanaf 14:00 tot 17:00 om de kerk te bezoeken of voor persoonlijk gebed. In plaats van de mis voor onze gesneuvelden en oud-strijders op 15 november zullen wij op 11 november (op Wapenstilstand zelf) om 11:00 de drie klokken luiden.

Sint-Augustinus

• De kerk is alle dagen (overdag zolang het licht is) open is tot aan de glazen deur zodat men kan komen bidden of een kaarsje branden bij het beeld van de heilige Pater Damiaan.

Wees welkom!