Bedevaart naar Rome

In de zomer van 2019 organiseert Wapaje (WaverseParochie Jeugd) weer een bedevaart. Deze keer gaan we met zen allen op bedevaart naar Rome. Niet alleen om te groeien in ons geloof, maar ook als groep. Diegenen die al eerder mee zijn geweest op een bedevaart zullen zeker weten wat een geweldige ervaring het was en daarom willen we jullie deze kans en ervaring ook bieden.

WANNEER?

We vertrekken op zondagnamiddag 21/07 en keren terug op donderdagnamiddag 26/07

VOOR WIE 

Iedereen vanaf het geboortejaar 2006 en ouder mag in principe mee. Wie nog geen lid is van Wapaje en eventueel toch met ons mee wilt, wordt verwacht eerst contact op te nemen met één van de ondergetekenden van deze brief. 

KOSTPRIJS

Een exacte kostprijs hebben we nog niet, maar voor diegenen die voor nieuwjaar inschrijven zal de kostprijs zeker niet meer bedragen dan 300 Euro. De rest wordt bijgelegd door de kas van de Wapaje. Wel is het, om te genieten van deze voordelige prijs, absoluut nodig vóór 1 januari 50 Euro over te schrijven op de rekening van Wapaje: BE54 9795 3835 9297 met vermelding “Bedevaart Rome” en naam deelnemer. Zo kunnen wij de vliegtuigtickets zo goedkoop mogelijk boeken. 

UW GEGEVENS

Om je vliegtuigticket te boeken hebben we de gegevens van de deelnemers nodig, ook vóór 1 januari. Het liefst beschikken wij over een scan van je identiteitskaart langs beide zijden. Anders mail je ons je naam (zoals op identiteitskaart) door, je adres, je geboortedatum én (belangrijk) je rijksregisternummer. Gebruik de mailadressen van onderstaande personen.

Wij kijken alvast uit naar je inschrijving en naar onze Romereis! 

Ons programma, waar we in Rome zullen verblijven…  zal later worden meegedeeld.