Open Kerkendagen

OPEN KERKEN DAGEN zaterdag 5 juni en zondag 6 juni in de kerk van Onze-Lieve-Vrouw te O.-L.-V.-.Waver.

Elk jaar worden er OPEN KERKEN DAGEN georganiseerd in Europa, nu voor de 14de keer.  Heel wat gebedsgebouwen zijn lid van de organisatie. Hun informatie is te vinden op de website: www.openchurches.eu. Drie jaar geleden deden we al eens mee. Nu sluiten we ons weer aan en openen onze deuren voor vrij bezoek.

Pastoor Karl Abts en de leden van de parochieploeg heten u van harte welkom.

De kerk van Onze-Lieve-Vrouw-Waver zal extra open zijn, op beide dagen, tussen 13:00 en 17:00. De deuren zullen wagenwijd open staan. Maakt u een fietstocht?  of een wandeling? Kom gerust binnen. Kijk wat rond... kom tot rust... zeg een gebed...Er zijn heel wat mooie dingen te zien in onze historische kerk. Er is een folder met uitleg beschikbaar.

Mogen we u verwachten?