Uitslag Tombola parochiefeesten!

Beste parochianen,

Toen we, begin september, een oproep tot steun voor onze parochiezaal bij jullie in de brievenbus hebben gedeponeerd, hadden we zeker niet kunnen verwachten dat onze vraag zoveel respons zou krijgen.

We kunnen alleen maar dankbaar zijn dat jullie allen, door jullie gulle bijdrage, zo begaan zijn met onze parochie en het parochiaal leven in de parochiezaal.

Intussen werd er 7.540 EUR ontvangen voor onze “steuntombola”.
Nogmaals onze welgemeende dank voor elke bijdrage.

Dit geld is zeker welkom en zal goed besteed worden voor de aflossing van de lopende lening voor de renovatie en verder voor de investering die we nog juist voor de lockdown gedaan hadden.

We hopen – met jullie samen – dat het coronavirus spoedig zal verdwijnen of dat er weldra een oplossing kan gevonden worden. Zo zal volgend jaar alles weer z’n normale gang kunnen gaan.

De trekking van de tombola heeft plaats gevonden op 22 september 2020. De prijzen werden persoonlijk bij de winnaars afgegeven.

We herhalen opnieuw onze grote dank voor jullie hulp en zijn uitermate blij zo’n meevoelende parochiegemeenschap te hebben.

Het zaalcomité
Pastoor Karl, Leo, Chris, Paul, Rita, Marie Josée, Gerda, Chris

De volgende prijzen werden gewonnen:

Steelstofzuiger
Ruitenreiniger