Venite Adoremus 2019

Naar aanleiding van het feest van de heilige Catharina is er in de Sint-Catharinaparochie ieder jaar gedurige aanbidding van het heilig sacrament. Met deze aanbidding van het heilig sacrament sluiten wij aan bij een elfdaagse van gedurige aanbidding in ons bisdom, non-stop, dag en nacht. Elf dagen voor het feest van Christus Koning begint het zgn. aanbiddingsfestival  ‘Venite Adoremus’.

In onze parochies sluiten we daarbij aan met een gedurige aanbidding van 10:30 tot 15:30 op zondag 24 november, de zondag van Christus Koning. Wij hopen dat parochianen van de vier parochies een half uur van aanbidding op zich willen nemen zodat het heilig Sacrament gedurende de genoemde tijd op geen enkel ogenblik alleen zal worden gelaten.

Programma:

9:30 : Eucharistieviering

10:30 : Stille aanbidding van het heilig Sacrament tot 15:00.

15:00 : Plechtig lof, gezongen door het Sint-Catharinakoor.

15:30 : Slotzegen met het heilig Sacrament.