Wijziging missen 1 en 2 november

Zoals u via de media hebt kunnen vernemen kunnen er omwille van Covid19 vanaf zaterdagmorgen 31 oktober nog slechts 40 personen worden toegelaten in onze kerkgebouwen.

Deze beslissing vlak voor het hoogfeest van Allerheiligen en de gedachtenis van Allerzielen maakt het noodzakelijk de organisatie van de eucharistievieringen op 1 en 2 november aan te passen. Voor de parochies van de gemeente Sint-Katelijne-Waver komt dit op het volgende neer.

Sint-Catharina (Katelijne-centrum)

• Zaterdag 31 oktober om 17:45 : Mis voorbehouden voor de mensen die een misintentie hebben aangevraagd en de personen die het kadertje van hun overleden familielid komen afhalen (deel 1).
  • Zondag 1 november om 9:30 : Mis voorbehouden voor de mensen die een misintentie hebben aangevraagd en de personen die het kadertje van hun overleden familielid komen afhalen (deel 2).
  • Zondag 1 november om 15:00 : Extra mis voor de gebruikelijke kerkgangers.

Sint-Augustinus (Elzestraat)

• Zaterdag 31 oktober om 19:00 : Mis enkel voor de vaste kern van kerkgangers + 1 persoon per familie voor de kruisjes van de overledenen.

Goede Herder (Mechelsesteenweg)

• Zondag 1 november om 9:30 : Gebedsdienst enkel voor de vaste kern van kerkgangers.
  • Zondag 1 november om 10:30 : Gebedsdienst waarop de familieleden (beperkt tot ongeveer 3 personen) van de overledenen worden uitgenodigd.

O.-L.-Vrouw (O.-L.-Vrouw-Waver)

• Zondag 1 november om 11:00 : Mis voorbehouden voor de mensen die een intentie hebben aangevraagd voor deze mis.
  • Zondag 1 november om 18:00 : Extra mis voor de gebruikelijke kerkgangers.
  • Maandag 2 november : OPGELET: Door recente nieuwe maatrgelen vervallen de geplande missen om 10:00 en 19:30. De kruisjes van de overledenen kunnen op 2 november wel afgehaald worden in de kerk tussen 10:00 en 11:00 en tussen 18:00 en 20:00.