Alpha Youth Online

De coronacijfers nemen weer toe en de maatregelen zijn opnieuw flink aangescherpt. We mogen maar beperkt mensen in huis ontvangen en bij klachten blijven we thuis. Voor velen begint het lang te duren ... Dit kan grote gevolgen hebben voor jouw sociale contacten ...

Dan is Alpha Youth Online een ideale kans! Speciaal voor jongeren. Zo kan je toch nog mensen ontmoeten vanop afstand. 100% online en dus 100% corona-proof. Misschien kan je zoiets in deze dagen wel goed gebruiken?

Iedereen kent momenten waarop je jezelf vragen stelt zoals: "Waarom ben ik hier?" en "Wat is eigenlijk de zin van het leven?" of "Hoe word ik echt gelukkig?" Soms worden die vragen weer opgeborgen, maar onderzoek heeft aangetoond dat tijdens corona bij velen deze vragen weer naar boven komen. Alpha biedt je de kans om er iets langer bij stil te staan.

In een 10-tal interactieve (online) ontmoetingen ga je samen op zoek naar antwoorden en kan je op een open manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Alpha is laagdrempelig, verrijkend en gewoon ook gezellig! Het is gratis, vrijblijvend en inspirerend.

Voor meer informatie zie alpha.terinfo.net

Klik hier voor meer informatie