Eucharistievieringen

Wegens lockdown aangepaste misvieringen (via livestream op onderstaande tijdstippen op ons YouTube kanaal). Abonneer u om op de hoogte te blijven. Bijkomende livestream misvieringen kan u hier vinden.

Livestream eucharistieviering (tijdens lockdown)

Maandag viering om 19:00
Donderdag viering om 19:00
Zaterdag viering om 17:45 (2de en 4de zaterdag van de maand)
Zondag plechtige viering om 11:00 en om 18:00

Inschrijven voor missen

Vanaf 2 januari gebeuren er terug missen in de vier kerken van onze parochiezone op de gebruikelijke uren. Voor die missen moet er op voorhand gereserveerd worden, in Sint-Augustinus bij Heidi Maes, in de Goede Herder bij Jan Van der Kuylen en in Sint-Catharina en O.-L.-Vrouw bij pastoor Karl Abts.

Omdat we voor de eucharistie maar met 15 personen mogen samenkomen, is er in O.-L.-Vrouw Waver een extra mis op zondagavond om 18 uur. Durf reserveren. Als iedereen denkt dat er toch voor hem/haar geen plaats is, zullen er misschien minder mensen zijn dan vijftien. Wel gaan we er van uit dat de lectoren en organisten van dienst gewoon komen..

Eucharistievieringen tijdens de week

Maandag om 19:00 in O.-L.-Vrouw-Waver - te volgen via livestream
Dinsdag om 18:30 in Sint-Catharina
Woensdag om 9:00 in O.-L.-Vrouw-Waver
Donderdag om 19:00 in O.-L.-Vrouw-Waver - te volgen via livestream
Vrijdag om 18:30 in Sint-Catharina

Als er op woensdag een uitvaartmis is, komt de ochtendmis van 9:00 in Waver te vervallen. Iedere eerste en derde donderdag van de maand aansluitend aan de avondmis is er aanbidding van het Heilig Sacrament tot 20:00.

Eucharistievieringen tijdens het weekend

ZATERDAG om 17:45 (opgelet gewijzigd!)
Mis in Sint-Catharina centrum op de eerste, de derde (en de vijfde) zaterdag van de maand
Mis in O.-L.-Vrouw-Waver op de tweede en de vierde zaterdag van de maand - te volgen via livestream

ZATERDAG om 19:00 Mis in Sint-Augustinus Elzestraat
ZONDAG om 9:30 Mis in Goede Herder Pasbrug