Parochie Goede Herder

Welkom op de startpagina van de parochie Goede Herder. U vindt er informatie over onze parochie, de eucharistievieringen en de geplande activiteiten. U vindt er ook praktische informatie over de 7 sacramenten: doopsel, vormsel, eucharistie, huwelijk, biecht, ziekenzalving en priesterschap. Mocht u de gewenste informatie toch niet vinden, neem dan gerust contact op. Dit kan zowel telefonisch als via het online contactformulier: we helpen u graag verder.

Contact
Het feest van Allerheiligen komt eraan. Hier vindt u het overzicht van de vieringen.
Op zaterdag 23 september kwamen alle catechesegroepen van de gemeente Sint-Katelijne-Waver een namiddag samen voor een gemeenschappelijke startdag. Om 14:00 werd iedereen in de Sint-Catharina...
Nog niet ingeschreven en weldra 12 jaar? Schrijf u snel in voor de vormselcatechese via dit online inschrijvingsformulier. Eerste bijeenkomst op 16/9 of 17/9 !
De Sint-Vincentiusvereniging is een katholieke vereniging die tot doel heeft ten dienste te staan van alle minderbedeelde mensen van welke geloofsovertuiging ook. Sinds 1962 is de Sint-Vincentiusvereniging actief in de parochie De Goede Herder Sint-Katelijne-Waver/Mechelen.
Wil u op de hoogte blijven? U kan zich hier abonneren op de verschillende nieuwsbrieven.
De startpagina voor de vormsel catechese.