Parochie Goede Herder

Welkom op de startpagina van de parochie Goede Herder. U vindt er informatie over onze parochie, de eucharistievieringen en de geplande activiteiten. U vindt er ook praktische informatie over de 7 sacramenten: doopsel, vormsel, eucharistie, huwelijk, biecht, ziekenzalving en priesterschap. Mocht u de gewenste informatie toch niet vinden, neem dan gerust contact op. Dit kan zowel telefonisch als via het online contactformulier: we helpen u graag verder.

Contact
Nog niet ingeschreven en weldra 12 jaar? Schrijf u snel in voor de vormselcatechese via dit online inschrijvingsformulier.
De Sint-Vincentiusvereniging wenst ieder van u een gezond en gelukkig 2018. Wij danken ook alle mensen die ons tijdens de omhaling van november hebben gesteund...
Wil u op de hoogte blijven? U kan zich hier abonneren op de verschillende nieuwsbrieven.
De startpagina voor de vormsel catechese.