Vormselcatechese

Van harte welkom op de startpagina voor de vormelingen. U vindt er informatie over het Vormsel (soms plechtige communie genoemd), een aangepaste kalender en de mogelijkheid om online in te schrijven. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier. U kan zich ook inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Hier vind je het interactief catechese platform met opdrachten en puzzels bij de verschillende bijeenkomsten. Ga naar startdag Ga naar bijeenkomst 1
Op zaterdag 29 september om 14:00 heeft de zgn. startnamiddag plaats voor alle jongens en meisjes die zich in één van onze vier parochies in...
Wil u op de hoogte blijven? U kan zich hier abonneren op de catechese nieuwsbrief.
Nog niet ingeschreven en weldra 12 jaar? Schrijf u snel in voor de vormselcatechese via dit online inschrijvingsformulier.
Noteer nu al de data voor het vormsel in 2019: parochies Goede Herder en Sint-Augustinus op zondag 12 mei om 9:30, parochie Sint-Catharina op zondag 26 mei om 9:30, en parochie Onze-Lieve-Vrouw-Waver/Hagelstein op zaterdag 1 juni om 14:00.