Zomerkamp in Zutendaal

Van 1 tot 7 augustus gaan we met Wapaje op zomerkamp in Zutendaal.

Op zondag 1 augustus vertrekken we na de mis van 11:00 richting Mechelen-Station. Van daaruit reizen we voor ons jaarlijks zomerkamp naar Zutendaal waar we zullen verblijven in een hoofdgebouw en 6 bijbehorende slaapchalets(1 chalet op foto). Op zaterdagmiddag 7 augustus (±15:00) zouden we graag op het station van Mechelen opgehaald worden door onze ouders. Exacte tijdstippen volgen nog. Ons kampadres: Kievitstraat 5, 3690 Zutendaal.

De totale kostprijs voor heel de week, met vervoer inbegrepen, is slechts 55 EUR.

De begeleiding van de vormelingen op het kamp gebeurt door 7 meerderjarige leiders en leidsters en de pastoor. Kookouders gaan ook mee, uiteraard om te koken, maar ook om kleine probleempjes op te lossen. Wat je moet meebrengen enz. komt na de inschrijving!
Het kampthema ‘met spirit’ kan o.a. verwijzen naar een goede groepsgeest, de spirit van waaruit we leven en met anderen omgaan, en naar de heilige Geest van het Vormsel.

Inschrijven voor het kamp is mogelijk door 55 Euro over te schrijven op de rekening van de Waverse Parochiale Jeugd: BE54 9795 3835 9297, met vermelding van de naam van de deelnemer. Je mag ook contact opnemen met Jasmine Van Laer (0479/95.85.27) of met de pastoor. Graag ontvangen we jullie inschrijving  zo spoedig mogelijk. Dan kan de leiding in de maand juli een programma opmaken en activiteiten organiseren aangepast aan het aantal deelnemers.