KISI Kids brengen musical "Paulus"

Op zondag 3 april om 15:00 komen de KISI Kids terug naar hier. Ze brengen een musical over Paulus. Jullie kennen hem zeker nog wel: de man die Christenen vervolgde en dan plots tot inzicht kwam dat wat hij deed compleet fout was. Hij werd een vurige verkondiger van het Christendom. Het wordt zeker een spetterende show die jullie zeker niet mogen missen. Noteer het nu al in uw agenda!

Adres: Bosstraat 9 Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Sint-Ceciliazaal van het Sint-Ursulainstituut

Kaarten: kinderen (vanaf 3 jaar) €5, volwassenen (vanaf 18 jaar) €8
Deze zijn te koop bij leden van WAPAJE, of op de pastorij: maandag 10:00-12:00 en donderdag 14:00-17:00, of door betaling op het rekeningnummer BE87 0015 7899 4894 met vermelding naam, adres en aantal. Indien niet uitverkocht kan men ook kaarten kopen aan de kassa op de dag zelf.

In deze musical leren we mensen kennen die Paulus ontmoet hebben. Een aantal avonturen uit zijn leven en zijn passie om het evangelie te verkondigen - dit alles komt naar voren in deze musical op een manier om het nooit meer te vergeten.
Moderne dansen, verrassende podiumeffecten, een bonte mix van gloednieuwe liederen: Zo komen Bijbelse taferelen tot leven. Een belevenis voor de hele familie! Een belevenis die op de KISI-manier 'dieper' gaat en die op creatieve, pedagogische en vrolijke wijze gericht is op het evangelie.

Paulus arresteerde christenen, hij vervolgde hen om hun geloof, er stellig van overtuigd, het goede te doen. Maar toen ontmoette hij de Verrezene, Jezus Christus. Het verhaal over een man die alles heeft gewonnen – door Jezus…die alles kon verdragen – voor Jezus. Vandaag de dag nog steeds actueel.

Spannend, meeslepend, avontuurlijk!

Klik hier voor meer informatie over KISI-Kids.

Reserveer kaarten voor musical KISI Kids

Voor reservatie van tickets, vul onderstaand formulier in met vermelding van aantal kaarten en leeftijd.

Vergelijkbare artikels